طرز تهیه نون خامه ای

 مواد لازم طرز تهیه نون خامه ای آرد ۱۲۵ گرم کره ۵۰ گرم آب ۲۰۰ میلی لیتر تخم مرغ ۴ عدد وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری بگینگ پودر ۱/۸ قاشق چایخوری خامه قنادی ۳۰۰ گرم نمک به میزان لازم شکر ۲ قاشق (در صورت تمایل) طرز تهیه و دستور پخت:

۱. کره، شکر و آب را در ظرف مناسبی روی حرارت کم مدام هم می‌زنیم تا کره و شکر ذوب شوند و آب بجوشد.

۲. وقتی آب به نقطه جوش رسید و چند جوش ریز زد تمام آرد را به یکباره اضافه کنید و خوب و تند تند هم بزنید تا خمیرش مثل حلوا در ظرف جمع شود.

۳. بعد از چند ثانیه از روی حرارت بردارید و در ظرف دیگر بریزید و اجازه دهید تا خمیر ۱ الی ۲ ساعت کاملا خنک شود. دقت کنید آرد از قبل ۱ الی ۲ بار الک شده باشد.

۴. در این مرحله فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. چون موقع گذاشتن خمیر نان باید فر کاملا داغ شده باشد.

۵. در ظرف دیگری تخم‌مرغ‌ها را با همزن دستی هم بزنید به طوری که از لختی در بیاید. خمیر آماده شده را با همزن برقی هم بزنید و بعد از کمی همزدن تخم مرغ‌ها را کم کم در چند مرحله به خمیر اضافه کنید تا کاملا جذب خمیر شوند.

۶. و در هر مرحله حدود ۳ الی ۴ دقیقه تخم مرغ‌ها را با خمیر هم بزنید. خمیر آماده کاملا کشدار و براق می‌شود.

۷. در مرحله آخر هم‌زدن خمیر هم، بیکینک پودر و وانیل را اضافه کنید تا هم خمیر کمی پف کند و هم بوی بد تخم مرغ از خمیر گرفته شود.

۸. خمیر آماده شده را داخل قیف با ماسوره شکوفه بریزید. کف سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر نان‌ها را با فشار قیف به اندازه یک گردو یا کمی بزرگتر داخل سینی با فاصله بچینید.

۹. اگر بخواهید نان خامه‌ای‌های بزرگتر درست کنید باید فشار بیشتری به قیف بدهید و یا از ماسوره بزرگتری استفاده کنید.

۱۰. نان خامه‌ای باید به مدت نیم ساعت با دمای ۲۰۰ درجه پخته شود و حجمش دو تا ۳ برابر شود. نان خامه‌ای پخته شده باید پوک و توخالی باشد.

۱۱. بعد از سرد شدن ته نان‌ها را سوراخ کوچکی ایجاد کنید تا بتوانید خامه را داخل آن پر کنید.

۱۲. در مرحله بعد باید خامه را آماده کنید. به این شکل که خامه قنادی شیرین شده را در دمای محیط کمی نرم شود تا بتوان با همزن همش زد .

۱۳. خامه قنادی را با دور تند همزن چند دقیقه هم بزنید تا فرم بگیرد و پف کند.

۱۴. خامه فرم گرفته شده را با کمک یک قیف و ماسوره که خیلی هم مهم نیست چه شکلی باشد داخل نان‌های سوراخ شده می‌ریزیم در حدی که داخلش پر شود.

۱۵. نان خامه‌ای‌های آماده شده را می‌توانید با شکلات کاکائو یا سفید ذوب شده تزیین کنید وحدود ۱ تا ۲ ساعت در یخچال نگه دارید تا خیسی خامه نان‌ها را نرم کند.

 

 

طرز تهیه نون خامه ای

 

طرز تهیه اسنک گوشت

 

 
 

گاهی اوقات پیش می‌آید آنقدر گرسنه‌ایم که طاقت منتظرماندن برای درست‌کردن غذا را نداریم و می‌خواهیم در کم‌ترین زمان ممکن یک خوراکی خوشمزه درست کنیم. این وقت‌ها باید سراغ انواع اسنک‌ها رفت؛ هم طعم پیتزا را برایمان تداعی می‌کند هم با کمی خلاقیت و بازی با مواد اولیه و ادویه‌ها می‌شود طعم جدیدی را خلق کنیم. اسنک را هم می‌شود با گوشت تهیه کرد هم مرغ هم انواع ژامبون‌ها؛ این بستگی به سلیقه شما دارد.

https://farsfun.ir/wp-content/uploads/img_5ea469b33dc3c.jpg

 

مواد لازم:

مواد لازم مقدار لازم
قارچ ۱۰۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
رب گوجه فرنگی به میزان لازم
پنیر پیتزا به میزان لازم
نان تست ۸ عدد
گوشت چرخ کرده، سینه مرغ یا ژامبون و کالباس ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه‌ای کوچک ۱ عدد
فلفل و نمک به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
کره به میزان لازم

 

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. در طرز تهیه اسنک با گوشت یا مرغ ریش‌ریش‌شده یا کالباس و ژامبون خردشده، ابتدا پیازها را به صورت خلالی به خوبی خرد کنید سپس در تابه‌ای مناسب مقداری روغن بریزید و پیازها را در درون تابه تفت دهید تا تقریبا به رنگ طلایی درآیند.

۲. سپس گوشت، مرغ یا ژامبون و فلفل دلمه‌ای را به پیازها اضافه کنید تا به خوبی تفت بخورند.

۳. در تابه‌ای جداگانه مقداری روغن بریزید و قارچ‌ها را به صورت دلخواه خرد کنید و آنها را در درون تابه بریزید و حرارت گاز را بیشتر کنید تا قارج‌ها آب نیندازند. بعد از اینکه قارچ‌ها را به خوبی تفت دادید به مخلوط گوشت، مرغ یا ژامبون و پیاز اضافه کنید و مواد اسنک را به خوبی باهم مخلوط کنید. سپس نمک و فلفل و زردچویه را به همراه رب گوجه فرنگی به مخلوط مواد اضافه کنید و چند دقیقه مواد مخلوط شده با رب را تفت دهید تا طعم خامی رب گوجه فرنگی از بین برود.

۴. وقتی مواد اسنک را آماده کردید، نان تست را بر روی سطحی قرار دهید و یک ورقه از پنیر پیتزا را بر روی آن بگذارید و مخلوط گوشت و قارچ را بر روی پنیر پیتزا قرار دهید و ورقه‌ای دیگر از پنیر پیتزا را بر روی این مواد قرار دهید.

۵. نان تست دیگری را بردارید و آن را بر روی پنیر پیتزا قرار دهید هر دو طرف نان‌ها را به خوبی با کره چرب کنید. برای بقیه نان تست‌ها نیز همین مراحل را تکرار کنید سپس دستگاه ساندویچ ساز را روشن کنید و بعد از اینکه دستگاه به خوبی داغ شد ساندویچ‌ها را در درون دستگاه قرار دهید و در دستگاه را به خوبی ببندید. بعد از ۵ الی ۷ دقیقه اسنک‌ها آماده می‌شوند. آنها را از درون دستگاه ساندویچ ساز بیرون آورید و بقیه نان تست‌ها را در درون دستگاه قرار دهید.

صفحه قبل 1 صفحه بعد
<-blogads->